ABA liga

Nastavlja se egzodus u Zvezdi, još jedan stranac napustio klub: Beograđani se zahvalili na saradnji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2023 20:00
Nastavlja se egzodus u Zvezdi, još jedan stranac napustio klub: Beograđani se zahvalili na saradnji MN Press

Ben Bentil, 204 centimentara visoki centar iz Gane, napustio je juče tabor Crvene zvezde posle isteka ugovora sa srpskim klubom, koji mu se putem društvenih medija zahvalio na saradnji.

Ben Bentil stigao je prošlog leta u Beograd, posle epizode u milanskoj Olimpiji, a tokom mandata u srpskom timu osvojio je Kup Radivoja Koraća i titulu nacionalnog prvaka.

"Klub želi da se zahvali Benu na izuzetnoj profesionalnosti tokom boravka u Beogradu i poželi mu sve najbolje u nastavku njegove karijere. Hvala ti Bene!", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

 

 

Stameni centar iz Gane pružio je solidnu rolu sa crveno-belima. Imao je nekoliko utakmica vrednih pomena u Evroligi, dok je stepen više pokazao u regionalnom takmičenju, gde je beležio devet poena uz tri skoka i asistenciju po meču. Šansu bi uglavnom dobijao sa klupe, a tokom sezone uglavnom bi provodio 16 minuta na parketu.

Podsetimo, on je četvrti košarkaš koji je napustio Zvezdu ovog leta, a pre njega to su učinili Luka Vildoza, Hasan Martin i Džon Holand.