ABA liga

Četvrti čin finala AdmiralBet Aba lige na TV Arena sport: Partizanova druga meč lopta i Zvezdina prilika da se vrati u Arenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 10:02
Četvrti čin finala AdmiralBet Aba lige na TV Arena sport: Partizanova druga meč lopta i Zvezdina prilika da se vrati u Arenu MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigraće od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium) četvrti meč finalne serije AdmiralBet Aba lige, a crno-beli u taj duel ulaze sa prednošću od 2:1 i potrebna im je jedna pobeda da se okite šampionskom titulom.

Biće to drugi meč u dvorani "Pionir" na kojem će aktuelni šampion biti domaćin, a prvi odigran pre dva dana završen pobedom crveno-belih obeležila je serija incidenata zbog kojih je čak reagovalo i rukovodstvo takmičenja izreklo kazne vinovnicima.

 

 

Svi se nadaju da ovoga puta ničega slučnog neće biti i da će se nakon 40 minuta košarke pričati samo o igri i pobedniku, a oba trenera se nadaju da će to biti njihova ekipa.

"Biće ovo najteža utakmica u dosadašnjoj serij. Potrebna nam je velika podrška sa tribina i zato pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre nas sportski, bez vređanja protivnika. Posebno apelujem da ne ubacuju ništa u teren kako bismo zajedno došli do cilja, a to je pobeda", rekao je trener Crven zvezde Duško Ivanović, dok je njegov kolega sa klupe crno-belih, Željko Obradović poručio:

”Nadamo se da ćemo biti bolji nego što smo to bili u trećoj utakmici i da će igrači biti hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, jedna pobeda nas deli od titule i zato moramo da budemo konstantni tokom svih 40 minuta".