ABA liga

AdmiralBet ABA liga na Areni: Cedevita Olimpija i FMP igraju majstoricu za polufinale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2023 11:53
AdmiralBet ABA liga na Areni: Cedevita Olimpija i FMP igraju majstoricu za polufinale MN Press

Cedevita Olimpija u Ljubljani od 19.00 časova (TV Arena sport 2) igra protiv FMP-a majstoricu za plasman u polufinale AdmiralBet ABA lige. Ljubljančani su dobili prvi meč, izgubili su u Beogradu i večeras će samo pobednik na megdan Partizanu ili Studentskom gradu koji svoju četvrtfinalnu seriju započinju tek u ponedeljak.

"Jedva čekamo treći meč. Napravili smo analizu, na treningu smo odklonili neke nedostake koje smo uvideli na poslednjem meču, pogotovo u odbrani i individualnoj odgovornosti prilikom skok igre. Pripremili smo meč, nadam se da će nas publika podržati u velikom broju da prođemo dalje", istakao je trener Cedevita Olimpije Miro Alilović.

Košarkaši FMP Sokerbeta znaju šta ih čeka u Ljubljani.

"Peti duel sa ekipom Cedevite ove sezone, kao i svaki do sada verujem da će i u ovom odlučivati detalji i nijanse. Doveli smo seriju tamo gde smo želeli, do majstorice. Sav prtisak je na njima, mi idemo rasterećeni ali sa druge strane meni je drago da su moji momci u prethodnom duelu pokazali ono što im svaki dan pričamo - da imaju kvalitet da pobede i takvog protivnika. Moj stručni stab i ja verujemo u njih od samog početka i sigurni smo da će odigrati sa istom hrabrošću i energijom kao u prošlom susretu, a onda je sve moguće", istakao je trener "pantera" Nenad Stefanović.