Nikola Jokić

Finiks bez Pola i u šestom meču protiv Denvera: Nastup Ejtona takođe pod znakom pitanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2023 12:35
Finiks bez Pola i u šestom meču protiv Denvera: Nastup Ejtona takođe pod znakom pitanja Tanjug/AP Photo/Matt York

Po notama Nikole Jokića, košarkaši Denvera nedavno su pobedili Finiks i poveli sa 3:2 u plej-of seriji. Još jedna pobeda im nedostaje za plasman u finale Zapadne konferencije, a prema svemu sudeći u šestoj utakmici imaće nešto lakši zadatak, pošto će Kris Pol ponovo odsustvati sa parketa zbog povrede.

Iskusni plejmejker i glavni organizator igre Sansa već je propustio tri poslednja duela sa Nagetsima zbog problema sa preponom i prema navodima američkih medija, još uvek nije spreman da pomogne ekipi u možda odlučujućoj utakmici serije.

 

 

Košarkaš iz Severne Karoline koji je pre nekoliko dana napunio 38 godina, prosečno je ove sezone postizao 14 poena, četiri skoka i devet asistencija, ali se povredio u drugom meču protiv Nagetsa i pitanje je hoćemo li ga ponovo videti u plej-ofu, ako ekipa iz Kolorada završi posao večeras (04:00. Arena 1 Premium).

Pored njega, neizvestan je i nastup centra Finiksa Deandrea Ejtona, koji se već duže vreme nalazi pod pritiskom američke javnosti zbog nešto skromnijeg učinka protiv Nagetsa i Nikole Jokića.

Šesta utakmica serije igra se večeras of 04:00 časa, a susret iz Finiksa možete pratiti u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.