NBA

Kris Pol zbog povrede ne igra za Finiks protiv Denvera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.05.2023 09:08
Kris Pol zbog povrede ne igra za Finiks protiv Denvera Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Denver je stigao u Finiks sa prednošću od 2:0, a u trećem meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije Sansi će biti lišeni usluga plejmejkera Krisa Pola.

Vetaran je povredio preponu na drugoj utakmici u Denveru i nije mogao da se oporavi, a sve su najave da neće igrati ni u četvrtoj i eventualnoj petoj utakmici.

"Moraćemo da igramo bez Krisa, bez onoga što nam donosi. Moramo da izađemo bez nejga na teren, da odigramo našu igru, da  probamo da budemo i tim i da sebe dovedemo u bolju poziciju", komentarisao je izostanak saigrača Kevin Durent.

Finiks i Denver treći meč igraju u subotu od 4.00 časa (TV Arena Premium 1) po srednjeevropskom vremenu, a trebalo bi očekivati da će Polovu ulogu preuzeti Kameron Pejn. Tako bar pretpostavlja trener Denvera Majk Meloun.

"Odličan plejmejker uvek učini tim boljim. Pol je jedan od najboljih plej igrača koje sam gledao, lider, takmičar. Bez njega, verujem da će Kameron Pejn dobiti veću minutažu, na klupi imaju Terensa Rosa i "Ti-džej" Vorena. Međutim, mi se pripremamo za svakog rivala posebno. Igrao Pol ili ne, ne menja mnogo u našoj ideji, igri i fokusu. Znamo da u Finiksu sve počinje i završava se na Bukeru i Durentu", rekao je Meloun.

Gledaoci TV Arena sport u subotu jutro od 1.30 časova prvo će imati priliku da gledaju duel Filadelfije i Bostona (1:1), a od 4.00 časa duel Finiksa i Denvera (0:2). Oba susreta se prenose na TV Arena Premium 1. U subotu od 21.30 čas na TV Arena Premium 2 možete da gledate treći meč serije između Majamija i Njujorka (1:1).