ABA liga

Poznat termin prvih polufinalista ABA lige: Zvezda i Budućnost počinju seriju u nedelju

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.05.2023 17:38
Poznat termin prvih polufinalista ABA lige: Zvezda i Budućnost počinju seriju u nedelju MN Press

Prvi meč polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti biće odigran u nedelju od 19.30 časova, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč biće odigran 23. maja u Podgorici. Eventualna majstorica biće odigrana u Beogradu, a termin će biti naknadno određen.

Crvena zvezda je saopštila da je danas pustila u prodaju ulaznice za prvi meč protiv Budućnosti na svim prodajnim mestima Tiketlajna po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje.

Crvena zvezda je navela da će se karte na dan utakmice prodavati od 14 časova na blagajnama hale Aleksandar Nikolić pa do početka meča. Podsetimo, crveno-beli su prethodno eliminisali Zadar, dok je podgorički tim bio bolji od Mege.

U drugom polufinalu plej-ofa ABA lige sastaće se bolji iz duela Cedevita Olimpija - FMP i Partizan - Studentski centar. Sve utakmice završnog turnira regionalnog takmičenja možete pratiti na TV Arena sport.