ABA liga

AdmiralBet ABA liga na Areni: Zvezda već u Zadru želi da zakaže duel sa Podgoričanima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 13:50
AdmiralBet ABA liga na Areni: Zvezda već u Zadru želi da zakaže duel sa Podgoričanima MN Press

Košarkaši Zadra od 17.00 časova (TV Arena Premium 1) dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u drugoj utakmici plej-of četvrtfinala AdmiralBet ABA lige. Košarkaši Budućnosti iz Podgorice eliminisali su Megu i danas su im oči uprte ka Zadru. Crveno-beli su  ubedljivo rešili prvi meč u Beogradu (100:73) i žele već danas da zakažu polufinalnu seriju protiv Podgoričana. U slučaju poraza imaće majstoricu u Beogradu.

Konačno su košarakši obe ekipe imali priliku da se odmore više dana i treniraju. Trener crveno-belih Duško Ivanović ima kompletan sastav na raspolaganju što nije bio čest slučaj tokom naporne sezone.

"Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nemaju nikakav pritisak, imaju najkorisnijeg igrača lige i igraju pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji", rekao je Ivanović.

Zadar i Crvena zvezda će se četvrti put sastati ove sezone. Prvi meč u Beogradu pripao je Zadranima što je umnogome i skrojilo konačan plasman u ligaškom delu AdmiralBet ABA lige. Poslednja dva pripali su Beograđanima.