ABA liga

Želimo da vratimo seriju u Podgoricu: Trener Mege veruje u pobedu protiv Budućnosti

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.05.2023 12:01
Želimo da vratimo seriju u Podgoricu: Trener Mege veruje u pobedu protiv Budućnosti MN Press

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je pred utakmicu sa ekipom Budućnosti da njegov tim meč mora da odigra sa vrhunskom energijom i koncentracijom.

Košarkaši Mege u nedelju do 18 časova (TV Arena sport 2) dočekuju ekipu Budućnosti u drugom meču četvrtfinalne serije Admiralbet Aba lige, a prvoj utakmici u Podgorici bolja je bila ekipa Budućnosti rezultatom 94:77.

"U svetlu tragedije koja je zadesila nasu zemlju, izuzetno je teško igrati. Analizirali smo greške sa prethodne utakmice gde smo mogli da se uverimo u kvalitete Budućnosti. Očekujem da budemo bolji, a da bismo vratili seriju u Podgoricu moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom", istakao je Barać.

Bek Mege Luka Cerovina smatra da domaći teren može da pomogne njegovom timu.

"Očekuje nas druga utakmica četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Sada igramo na našem terenu u Sremskoj Mitrovici gde smo i pre mesec dana imali sjajnu podršku sa tribina. Sigurno je da su tragični događaji koji su se desili prethodnih dana uticali na sve nas, ali ćemo dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači", zaključio je Cerovina