ABA liga

Ivanović nakon trijumfa u Baru: Atmosfera je bila ugodna, vrlo dragocena pobeda za nas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2023 21:20
Ivanović nakon trijumfa u Baru: Atmosfera je bila ugodna, vrlo dragocena pobeda za nas MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su u zaostalom meču 23. kola AdmiralBet ABA lige ubedljivo savladali Mornar u Baru sa 87:75 (23:7, 24:18, 19:25, 21:15).

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, je nakon utakmice istakao da je njegov tim pokazao i dobre i loše stvari:

"Pokazali smo dobre i loše stvari kao i Mornar. Imali smo tokom drugog poluvremena pad koncentracije, ali smo uspeli da stignemo do dragocenog trijumfa. Mornar je pokazao dva lica, odlično u drugom delu meča, velike probleme nam je napravila bekovska linija rivala koja je bila izuzetno raspoložena za šut", istakao je Ivanović, pa dodao da je atmosfera bila sjajna:

"Bilo je ugodno ponovo biti u Baru. Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a Mornaru želim sve najbolje do kraja sezone i u godinama koje slede", zaključio je trener Crvene zvezde.

Branilac titule nastavio je trku za vodećim Partizanom, koji ima pobedu više od gradskog rivala (23:2). Međutim, Zvezda ima bolji međusobni skor od crno-belih, pa će se konačni plasman u regionalnom takmičenju znati po završetku poslednjeg kola, u kome Partizan sutra gostuje Budućnosti, dok Zvezda u ponedeljak dočekuje Cedevita Olimpiju.