ABA liga

Admiralbet ABA liga nam je važnija od Evrolige: Obradović opominje pred Borac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2023 17:19
Admiralbet ABA liga nam je važnija od Evrolige: Obradović opominje pred Borac MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović još jednom, ovoga puta uoči susreta protiv Borca koji je na programu u nedelju od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium) opominje na važnost AdmiralBet Aba lige.

Isksunsi stručnjak ističe da je regionalno takmičenje za crno-bele možda i važnije od onog evroligaškog i da je zato veoma važno da se u svaku utakmicu uđe maksimalno koncentrisano.

"Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Centar "crno-belih" Alen Smailagić istakao je da je ekipa Borca mnogo kvalitetnija nego što pokazuje tabela regionalne lige.

"Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč uđemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa", zaključio je Smailagić.

Partizan je vodeći tim na tabeli regionalnog prvenstva sa učinkom 16-1, dok je Borac na pretposlednjem mestu sa četiri pobede i 14 poraza.

Standings provided by Sofascore