ABA liga

Obradović pred FMP: Izuzetno važna utakmica za nas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2023 16:00
Obradović pred FMP: Izuzetno važna utakmica za nas Tanjug/ Sava Radovanović

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 20.00 (TV Arena 1 Premium) gostuju FMP-u u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su u prvom meču 19. decembra u "Štark areni" savladali FMP 90:86, a trener "parnog valjka", Željko Obradović, ističe da će ovaj meč biti veoma važan za njegov tim:

"Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Matijasa Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače", rekao je Obradović za klupski sajt.

Partizan podseća da se odlukom domaćeg tima, ulaznice neće naći u slobodnoj prodaji:

 

 

"U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija Partizana po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja", saopšteno je iz kluba.

Košarkaš crno-belih, Aleksa Avramović, najavljuje maksimalnu koncentraciju:

"Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa Lesora za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Trent Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Čarlijom Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo", podvukao je Avramović.

Podsetimo, Partizan je lider na tabeli sa skorom 20/2, dok je FMP na petoj poziciji sa 13/10.