ABA liga

Nikada ne bih otišao Partizan: Janis Sferopulos svestan težine trenerskog posla u Srbiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.05.2024 09:15
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos tokom utakmica finalne serije sa Partizanom MN Press
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos tokom utakmica finalne serije sa Partizanom

U jeku finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, trener kluba sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos dao je intervju za "Basket News", gde se dotakao brojnih tema, a jedno od pitanja litvanskih novinara ticalo se njegovoj budućnosti na klupi Partizana (?!).

Naime, budući da je grčki stručnjak u Zvezdi zamenio Duška Ivanovića, upitan je da li bi kojim slučajem trenirao i Partizan u budućnosti u slučaju eventualnog odlaska Željka Obradovića.

Janis Sferopulos bio je kategoričan - "Ne! Sve vreme sam bio u velikim klubovima i kada osetiš to okruženje, teško je da zamisliš sebe na drugoj strani", rekao je Grk i nastavio:

"Mnogo poštujem Partizan. Oni su veliki klub, mnogo uspeha su ostvarili tokom godina, stvarali su igrače koji su igrali na izuzetnom nivou. Ali ako sam već na klupi  Zvezde, onda ne mogu u Partizan. Posle Olimpijakosa, nisam mogao da preuzmeo u PAO. Posle PAOK-a, nisam mogao u Aris. Bio sam u Makabiju, tako da ne mogu u Hapoel Tel Aviv ili Hapoel Jerusalim", poručio je Sferopulos.

Naredni duel Partizana i Crvene zvezde na programu je sutra od 20:30 časa, uz direktan prenos na Areni 1 Premium.