ABA liga

AdmiralBet Aba Liga na TV Arena sport: Derbi začelja u Čačku, domaći otvorili kapije dvorane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2023 10:16
AdmiralBet Aba Liga na TV Arena sport: Derbi začelja u Čačku, domaći otvorili kapije dvorane MN Press

Čelnici Košarkaškog kluba Borac Mozzart odlučili su da otvore kapije dvorane u Čačku za večerašnji duel 23. kola AdmiralBet Aba lige protiv ekipe MZT koji je na programu u 19.00 časova (TV Arena sport 2) i veruju da će im to pomoći da ostvare novu pobedu.

Čačani su pretposlednji tim na tabeli i na svom terenu će ugostiti jedinu ekipu koja u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja ima slabiji učinak od njih, pa je ovo susret od kojeg domaći sastav mnogo očekuje.

"Publika je bila sjajna protiv Mege. Čačani su nas ispratili kako samo oni znaju. Ali protiv MZT-a je još veća potreba. Svi zajedno moramo sve da učinimo da Borac zadrži status u AadmiralBet Aba ligi. Svojom tradicijom i zbog svega što predstavlja u srpskoj košarci klub to zaslužuje", rekao je uoči ovog susreta treer Čačana Dejan Mijatović i dodao:

"Kao što smo i predviđali, cela sezona je stala u jednu utakmicu. Znamo šta ovaj meč donosi, zbog toga moramo biti na visini zadatka. MZT i mi smo ostali kao jedini konkurenti za opstanak. Duel čekamo kao zapete puške, sa kompletnim rosterom. Izuzetno smo motivisani, naporno smo radili tokom nedelje. Znamo šta moramo da uradimo da pobedimo utakmicu. Bitna je psihološka stabilnost igrača, moramo da odigramo sa izuzetnom energijom i motivom".

Aba liga, 23. kolo

Petak

Zadar – Igokea 67:68

Subota

Borac Mozzart – MZT 19.00 (TV Arena sport 2)
SC Derby – Budućnost 21.00 (TV Arena sport 2)

Nedelja

Mega Mis – Split 12.00 (TV Arena sport 1)
Mornar – Crvena zvezda Meridianbet 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Partizan Mozzart Bet – Cedevita Olimpija 19.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Cibona – FMP Soccerbet 18.00 (TV Arena sport 1)