ABA liga

Mijatović uoči susreta sa Megom: Nadam se da će biti puna hala

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.03.2023 22:55
Mijatović uoči susreta sa Megom: Nadam se da će biti puna hala MN Press

Trener košarkaša Borca Dejan Mijatović izjavio je dan pre utakmice sa Megom da njegova ekipa mora da odigra čvrsto u odbrani ako želi pobedu.

Borac će sutra od 17 sati u Čačku dočekati ekipu Mege u okviru 22. kola ABA regionalne lige.

"Protivnik je po pravoj meri. Mega je ekipa u poslednjih gotovo dva meseca ima poraze samo od Partizana u ABA ligi i Crvene zvezde u finalu Kupa. Nalazi se u velikoj seriji pobeda i ima puno samopouzdanja. Mega je prebrinula probleme oko opstanka u ligi i sad se bori za plasman među najboljih osam ekipa. Ima tim koji je dobro selektiran, ima mnogo mladih igrača, kao i nekoliko iskusnih, a svi oni su izuzetne atlete. Mega igra brzo u tranziciji, tako da ćemo morati da odgovorimo na mnogo stvari. Potrebno je da budemo čvrsti u odbrani, moramo da pariramo u kontakt igri, da puno trčimo", izjavio je Mijatović.

Košarkaš Borca Uroš Čarapić veruje da njegova ekipa ima snage da se suprostavi beogradskom timu.

"Od završetka utakmice u Baru fokusirali smo se na pripremu duela sa Megom. Poznajemo se, igrali smo već jednom ove sezone, ali i svake prethodne. Verujem da smo učinili sve da se spremimo najbolje što u ovom momentu možemo. Ako sve prođe dobro, a nadam se da hoće, sledi nam meč odluke protiv MZT-a", rekao je Čarapić.  

"Iskreno se nadam da će biti puna hala u nedelju. Verujem da ljudi u gradu znaju koliko nam je potrebna pomoć. U klubu sam već 20 godina i slobodno mogu da kažem da svaki igrač pruža sve od sebe da ostvarimo cilj", zaključio je Čarapić.