ABA liga

Željko Obradović analizirao pobedu u Laktašima: Odlučila izvanredna druga četvrtina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2024 20:00
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u 20. kolu AdmiralBet ABA lige i nakon pet uzastopnih poraza, vratili se na pobednički kolosek. I to pred početak Kupa Radivoja Koraća, koji startuje u sredu. A, nakon susreta u Laktašima, trener crno-belih Željko Obradović imao je samo reči hvale za svoje momke.

Od početka do kraja utakmice, igrači Partizana diktirali su tempo. Ključnu razliku napravili su u drugoj deonici, da bi u nastavku susreta samo održavali već visoku razliku - 98:52. Crno-beli su u Laktašima, inače, imali veliku podršku navijača, pa je Obradović izdvojio i neku lepu reč o njima. 

"Prvo da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili ovde u Laktašima, na dočeku ekipe sinoć i večeras na fantastičnom ambijentu. Mislim da smo odigrali veoma koncentrisano, druga četvrtina je bila izvanredna i u tom stilu smo nastavili. Igokea je drugačiji tim nego u prvom delu. Napravili su mnogo dobrih stvari. Hvala im na gostoprimstvu, kad god smo došli ovde dočekali su nas na izvanredan način i hvala im na svemu", rekao je Obradović.

Prvu utakmicu u niškom Čairu, crno-beli odigraće protiv Hercegovca iz Gajdobre, a taj duel možete gledati u direktnom prenosu na Areni sport od 20 časova.
 

 

Standings provided by Sofascore