ABA liga

Aleksandar Petrović: Ko će predvoditi selekciju Evrope, ako ne najtrofejniji evropski trener?

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

23.01.2024 18:33
Aleksandar Petrović: Ko će predvoditi selekciju Evrope, ako ne najtrofejniji evropski trener? MN Press

Hrvatski trener Aleksandar Petrović otkrio je u podkastu ABA lige da će Željko Obradović voditi selekciju Evrope u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske.

Petrović je izjavio da je u planu da se u septembru u Zagrebu odigra utakmica u čast Dražena Petrovića gde će se sastati reprezentacija Hrvatske i selekcija Evrope.

"Početkom februara, u Zagrebu ćemo predstaviti tu utakmicu, "Dražen's Legacy game". Igraće reprezentacija Hrvatske protiv selekcije Evrope. A ko će predvoditi selekciju Evrope, nego najtrofejniji evropski trener", rekao je Petrović.

 

 

Iskusni stručnjak je rekao da je Obradović odmah pristao kada mu je ta čast bila ponuđenja i prokomentarisao srdačan pozdrav njega i Obradovića nakon utakmice između Cibone i Partizana u prestonici Hrvatske.

"Nas dvojica imamo te odnos On je bez ikakvog problema pristao da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ono što mi je rekao, ostavilo mi je jak utisak, a taj zagrljaj je bio spontan", izjavio je Petrović.