ABA liga

Počinje prodaja karata za regionalni meč Crvene zvezde i Partizana: Derbi bez navijača crno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.01.2024 17:53
detalj sa evroligaškog duela košarkaša Crvene zvezde i Partizana MN Press
detalj sa evroligaškog duela košarkaša Crvene zvezde i Partizana

Crvena zvezda obavestila je danas svoje navijače da od srede mogu da kupuju karte za meč košarkaša tog kluba i Partizana u 18. kolu AdmiralBet ABA lige, zakazan za 28. januar u 19 časova. 

U saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana navodi se da će prodaja kontigenta pojedinačnih ulaznica biti organizovana kao za nedavni duel večitih rivala u Evrolig, početkom godine, kao i da će prodaja početi u sredu uz sezonsku kartu ili člansku kartu KKCZ.

 

 

"Prodaja ulaznica počinje od srede, 11-19 časova. Podsećamo da sezonske karte važe za sve utakmice na kojima je domaćin i organizator naš klub! KK Crvena zvezda podseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača", stoji u pisanom obraćanju javnosti aktuelnog šampiona Srbije, što je nastavak stare međuklupske prakse pokrenute zbog veoma tenzičnih odnosa između dve sredine, s problematičnom refleksijom na tribinama.

Posle 17 rundi regionalnog takmičenja, Zvezda kolo vodi na Jadranu, jer jedina ima 15 pobeda i samo dva poraza. Branilac titule drži 4. poziciju, pošto su njegovih 12 trijumfa i četiri izgubljena duela slabiji ulinak od onog kog imaju Budućnost i Cedevita Olimpija. 

Crveno-beli su poslednji susret u ABA ligi odigrali sinoć, kada su ubedljivo savladali FMP u malom gradskom derbiju, dok se crno-beli večeras sastaju sa Megom u meču koja su oba kluba, već u najavi, posvetila njihovom bivšem omiljenom članu - prošle nedelje preminulom Dejanu Milojeviću. 

Cene karata kreću se od 1.2000 dinara, za najudaljenija mesta u "Štark areni", do 40.000 dinara, koliko treba izdvojiti za pozicije najbliže parketu, u tzv. premijum redovima. Sva tri dosadašnja duela ova dva tima pripala su domaćinu, što je dva puta bio Partizan (Evroliga, ABA), a jednom, ovog januara, Zvezda (Evroliga). 

 

Standings provided by Sofascore