ABA liga

Janis Sferopulos: Želimo pobedom da započnemo drugi deo takmičenja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.12.2023 18:05
Janis Sferopulos MN Press
Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna da odigra dobru utakmicu protiv Igokee.

Utrakmica protiv Igokee označava start drugog kruga takmičenja u regionalnoj ligi i igra se u subotu u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 20 časova.

"Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu. Sigurno će naš protivnik doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo", rekao je grčki stručnjak.

Zvezda u ABA ligi trenutno zauzima prvo mesto sa učinkom 12-1, dok je Igokea jedno od najprijatnijih iznenađenja prvog kruga i trenutno je na deobi trećeg mesta sa skorom 9-4.

Dejan Davidovac je svestan da utakmica neće biti laka. 

"Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dođemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama", dodao je Davidovac.