ABA liga

Ne žalim što nisam otišao u Partizan: Luka Božić zadovoljan u Zadru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.12.2023 11:25
Košarkaš Zadra Luka Božić ABA liga
Košarkaš Zadra Luka Božić

Košarkaš Zadra Luka Božić bio je na pragu prelaska u Partizan ovog leta. Do saradnje, na kraju, ipak nije došlo, pošto su crno-beli otišli u drugom pravcu, a prema rečima MVP igrača ABA lige, takav epilog mu nije smetao, pošto je srećan na adresi na kojoj se sada nalazi.

Krilni centar Zadra nastavlja tamo gde je stao protekle sezone. Gotovo je redovno izabran za MVP kola regionalnog takmičenja, a nedavno je Partizanu postigao 26 poena, uz devet skokova i asistencija. Otuda i ne čudi interesovanje Beograđana ovog leta, ali, na kraju, ipak nije došlo do saradnje između dve strane.

"Bili smo letos u kontaktu. Nije mi jasno šta se tu dogodilo, ali su se odlučili za drugu opciju. Ne žalim zbog toga. Zadovoljan sam u Zadru, mislim da je ovo pravi potez" - rekao je Božić za "Vijesti" i dodao:

"Imam ugovor sa Zadrom i gledam samo u tom pravcu. Mislim da u ovom trenutku ne bi bilo korektno govoriti o drugim klubovima, dok sam pod ugovorom. Što se tiče lige, ona nikad nije bila jača. Uložena su ogromna finansijska sredstva, ima mnogo mladih talenata, evroligaških košarkaša. Mislim da je ovo najjača sezona otkad ja pamtim", rekao je između ostalog momak iz Bjelovara.