ABA liga

Admiralbet Aba liga na TV Arena sport: Zvezda gostuje u Podgorici pred dupli program u Evroligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.12.2023 13:03
Košarkaši Crvene zvezde MN Press
Košarkaši Crvene zvezde

Osokoljeni pobedom nad Albom u 14. kolu Evrolige, a pred dupli program u elitnom evropskom takmičenju, košarkaše Crvene zvezde očekuje teško gostovanje Studentskom centru u okviru AdmiralBet Aba lige.

Ekipa trenera Janisa Sferopulosa evidento je podigla nivo igre, iz utakmice u utakmicu deluje sve bolje i pobeda u glavnom gradu Crne Gore je nešto što očekuje svaki navijač ovog kluba.

"Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. Podgoričani igraju svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru", rekao je grčki stručnjak na klupi Zvezde, dok je šef stručnog štaba domaćeg tima.

 

 

"Za mene je Zvezda po sastavu prvi favorit za osvajanje regionalnog takmičenja. Moramo ući bolje u utakmicu nego što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Partizana. Vjerujem da smo to prenijeli igračima i da oni to dobro znaju. Izuzetno je važno da igramo sa puno energije u oba smjera, i u odbrani i u napadu, jer takva igra krasi ovu ekipu", rekao je jakara, a prenose podgoričke Vijesti.

Poslednji meč 12. kola AdmiralBet Aba lige igra se od 17.00 časova u dvorani "Morača", a direktan prenos meča biće na kanalu TV Arena 3 Premium.

Ekspedicija srpskog šampiona će odmah nakon odigranog meča u Crnoj Gori krenutiput Beograda, budući da ga već u utoak od 19.00 časova očeluej evroligaški duel protiv Real Madrida, a zatim dva dana kansiej ipritv makabija, ali u "Pioniru", gd eće izraelski tim biti formalni domaćin.

AdmiralBet ABA liga, 12. kolo.

petak

FMP - Zadar 77:92

subota

Cedevita Olimpija - Krka 91:79
Igokea - Cibona 87:91
Borac - Mornar 79:71
Partizan - Budućnost 96:83

nedelja

SC Derbi - Crvena zvezda 17.00 (TV Arena 3 Premium)

ponedeljak

Split - Mega 18.00 (TV Arena sport 1)

 

Standings provided by Sofascore