ABA liga

Budućnost protivnik koji zaslužuje veliko poštovanje: Obradović pred duel sa Podgoričanima u Areni

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.12.2023 11:50
Trener Partiana Željko Obradović MN Press
Trener Partiana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred utakmicu protiv Budućnosti u 12. kolu ABA lige da je u pitanju protivnik koji zaslužuje veliko poštovanje.

"Misli su nam još noćas bile okrenute ka subotnjoj utakmici i duelu protiv ekipe Budućnosti. Sutra nam u Arenu dolaze naši sportski prijatelji i velika nam je želja da im pokažemo naše gostoprimstvo i da utakmica protekne u pravoj sportskoj atmosferi. Pred nama je danas jedan trening na kom ćemo pokazati neke važne elemente za sutrašnju utakmicu i pokušati da se pripremimo na najbolji mogući način. Budućnost je protivnik koji zaslužuje veliko poštovanje i samo sa maksimalnim mogućim pristupom i igrom na visokom energetskom nivou možemo da se nadamo dobroj utakmici po nas", rekao je Obradović za klupski sajt.

Utakmica se igra u subotu od 21 čas (Arena 2 Premium), a Partizan je saopštio da će na nivo 400 besplatno moći učenici osnovnih škola. Sve što je potrebno jeste da učenici na ulazu pokažu đačku knjižicu, pasoš ili drugi dokument koji potvrđuje njihov uzrast. Alen Smailagić ističe da ekipa ima malo vremena za odmor i pripremu utakmice protiv Budućnosti.

"Ušli smo u ritam i dobro se držimo za sad. Nastavićemo da guramo napred, da se držimo zajedno. Nadamo se pobedi protiv ekipe koja nije nimalo naivna i koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas", istakao je Smailagić.

AdmiralBet ABA liga, 12. kolo.

Petak

FMP - Zadar 18:00 (Arena sport 1)

Subota

Cedevita Olimpija - Krka 15:00 (AS3)
Igokea - Cibona 17:00 (AS3)
Borac - Mornar 19:00  (AS2)
Partizan - Budućnost 21:00 (A2P)

Nedelja 

SC Derbi - Crvena zvezda 17:00 (A3P)

Ponedeljak

Split - Mega 18:00  
 

Standings provided by Sofascore