ABA liga

Željko Obradović: Studentski centar zaslužuje svaki respekt

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.12.2023 15:00
Željko Obradović MN Press
Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred sutrašnji duel protiv Studenstkog centra u okviru 11. kola ABA lige da je to ekipa koja zaslužuje svaki respekt.

"Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra", naglasio je Obradović za klupski sajt. 

Utakmica se igra sutra od 20 časova u Areni, a košarkaš Partizana Danilo Anđušić podseća da su poslednje utakmice protiv kluba iz Podgorice bile jako teške.

"Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo toj utakmici. Da igramo sa istom željom, energijom i motivacijom kao u Evroligi u poslednjih par mečeva. Ne smemo da dozvolimo nikakvo opuštanje, moramo od samog starta da igramo jako, da im ne dozvolimo da se razigraju. Oni su veoma neugodan protivnik, moramo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i na kraju pobedimo", istakao je Anđušić, a prenosi sajt Partizana.