ABA liga

Marko Barać: Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.12.2023 14:30
Marko Barać MN Press
Marko Barać

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je pred meč protiv Crvene zvezde, u okviru 11. kola ABA lige, da je to sjajna prilika za mlade igrače da se takmiče sa najboljima.

Utakmica se igra sutra od 18 časova u dvorani "Ranko Žeravica". 

"Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče sa najboljima. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu i iskustvu Zvezdinog tima. Sigurno je da su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro svih 40 minuta. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici", rekao je Barać.

Košarkaš Mege Stefan Miljenović je istakao da ekipa želi da se prikaže u što boljem svetlu posle poraza u minuloj rundi.

"Očekuje nas utakmica protiv evroligaške ekipe Crvene zvezde. Mi smo nakon poraza u Podgorici celu nedelju veoma naporno trenirali i ulazimo u utakmicu sa željom da se pokažemo u što boljem svetlu. Da pokažemo naš kvalitet i snagu, i da pokušamo u našoj hali da pobedimo prvoplasiranu ekipu lige", istakao je Miljenović.

Kako je saopštio klub, ulaznice za duel Mege i Crvene zvezde su puštene u prodaju u petak 8. decembra u svim poslovnicama Tickets.rs kao i onlajn putem istog veb-sajta, a moći će da se kupe i na dan utakmice od 16 časova na biletarnici Hale sportova "Ranko Žeravica", dok će se kapije hale otvoriti u 16.30.