ABA liga

Marko Barać nada se konkurentnosti Mege u revanšu sa Zvezdom: Znamo šta treba korigovati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 15:09
Marko Barać, trener KK Mega, priziva bolju partiju svog tima protiv Crvene zvezde MN Press
Marko Barać, trener KK Mega, priziva bolju partiju svog tima protiv Crvene zvezde

Košarkaši Mege uglavnom su preželjani od većinskog dela košarkaške javnosti u Srbiji i pre njenog prvog meča polufinalne serije AdmiralBet ABA lige sa Crvenom zvezdom, ali i pored poraza u hali "Aleksandar Nikolić" trener Marko Barać gaji određenu nadu u majstoricu sa crveno-belima. Preciznije, u pobedu u strašnjem revanšu (20.00, TV Arena 2 Premium). 

Sa svešću da puno toga mora biti drugačije nego u prošle četiri četvrtine, jer to je jedini način da četvrtoplasirani tim iz ligaškog dela reginalnog takmičenja bude ravnopravnog protiv lidera i višestrukog osvajača takmičenja. 

"Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of kosarci", tako razmišlja mladi stručnjak na klupi domaćina sureta u beogradskoj dvorani "Hala sportova - Ranko Žeravica". 

Zadatak dodatno otežavaju ranije povrede Uroša Plavšića i Lovra Gnjidića, kao i najnoviji peh Stevana Miljenovića, kog čega duže odstustvo zbog stradanja kolena u prvom sučeljavanju sa Zvezdom. 

"Očekuje nas utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Sigurno je da će nam posao biti dodatno otežan zbog povreda Plavšića i Miljenovića, ali u kom god sastavu da istrčimo, na nama je da damo sve od sebe i da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže", kaže Barać. 

Sutra je na programu i revanš između Budućnosti i Partizana, u Podogorici, posle pobede crno-belih (18.00, A1P). 

 

Cup tree provided by Sofascore