ABA liga

Janis Sferopulos: Mornar ne smemo i nećemo potceniti

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.11.2023 15:54
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos Tanjug/ Strahinja Aćimović
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred meč protiv Mornara u 8. kolu ABA lige da njegova ekipa ne sme i neće potceniti Barane. 

"Očekuje nas važna utakmica u ponedeljak u ABA ligi. Želimo, i fokusirani smo samo na tu utakmicu, da odigramo solidnu odbranu i da izgledamo dobro u napadu. Mornar je opasan tim koji nikako ne smemo, i nećemo potceniti” rekao je trener "crveno-belih za klupski sajt. 

 

 

Pred utakmicu koja je zbog zauzetosti Arene na programu u ponedeljak od 20 časova u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić govorio je i košarkaš Dejan Davidovac. 

"Imaćemo posle jednog vrlo napornog perioda malo više vremena da se osvežimo i pripremimo za narednu nedelju. Prva naredna utakmica je najvažnija, a to je utakmica protiv Mornara. To je tim sa odličnim šuterima, nećemo svakako potceniti tu ekipu i odigraćemo maksimalno sa željom da dođemo do pobede" rekao je srpski reprezentativac.

Crvena zvezda je na skoru 6-1 i pobedom bi izbila na prvo mesto regionalne lige, dok tim iz Bara trenutno ima jednu pobedu i šest poraza.

 

Standings provided by Sofascore