ABA liga

Davidovac srećan što je ponovo u Zvezdi, ali upozorava javnost: Ne dižite "hajp", potrebno je vreme

komentari (0)

Izvor: Tanjug

17.10.2023 14:28
Davidovac srećan što je ponovo u Zvezdi, ali upozorava javnost: Ne dižite "hajp", potrebno je vreme MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je za klupsku televiziju da je ovoj ekipi "crveno-belih" potrebno vreme i je najbitnije da se ne diže "hajp". Srpski košarkaš je posle sedam godina u beogradskom klubu, prošlu sezonu odigrao je u ekipi CSKA. U junu ove godine ponovo se vratio u Crvenu zvezdu.

"Nedostajalo mi je dosta toga. Prvi put sam otišao iz Zvezde i Srbije, tako da sam se tamo našao malo u međuprostoru prva dva-tri meseca, dok se nisam malo snašao. Dosta toga sam uradio i osvojio sa Zvezdom. Verovatno bi došlo do zasićenja da sam ostao još u kontinuitetu. Jeste da je bilo samo godinu dana, ali to je dovoljan period da se malo razbistriš, da malo promeniš sredinu", izjavio je Davidovac i dodao da mu se dopada novi sastav Crvene zvezde.

"Trenera sam sad upoznao, još ulazimo u priču. Ekipa je odlična, dosta novih i iskusnih igrača koji su na evroligaškoj sceni dugi niz godina. Svi ih dobro znaju. Dolazili smo svi u etapama, dugo nismo uradili trening svi zajedno. Najbitnije je da se ne diže hajp, da se ne priča kako je ovo najbolja ekipa na svetu, za to treba vremena", zaključio je Davidovac.

Crvena zvezda dobro je počela sezonu. Sa kompletno novim timom ima maksimalan učinak u Admiral Bet ABA ligi posle tri odigrana kola, dok je u Evroligi na skoru 1:1. Slavila je protiv Asvela na startu takmičenja, ali je potom usledio hladan tuš u Kaunasu, gde su izgubili od Žalgirisa posle očajne igre u poslednjoj četvrtini.