Vesti iz fudbala

Karim Benzema nije po trenerskom "guberu" Santa: Neočekivani problemi u saudijskoj bajci Francuza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 19:43
Karim Benzema nije po trenerskom "guberu" Santa: Neočekivani problemi u saudijskoj bajci Francuza Guliver

Karim Benzema dočekan je ovog leta kao filmska zvezda u Al Itihadu, jer su klupski čelnici uspeli u nameri da privole legendu Reala da dres najvećeg kluba na svetu zameni opremom planetarno "nebitnog" tima sa Bliskog istoka, ali izgleda da nije baš sve bajka u novom životnom poglavlju osvajača pregršt nacionalnih i evropskih trofeja sa "kraljevićima".

Iz tog dela sveta stigla je informacija da je trener Bruno Espirito Santo je obavestio odbor Al-Itihada da se Karim Benzema ne uklapa u njegov taktički stil. Što bi, u prevodu, moglo da znači manju minutažu neverovatnog 35-godišnjaka u nastavku tek započetog državnog prvenstva.

 

 

Navodno, portugalski stručnjak je imao otpor prema Karimovom basnoslovno vrednom transferu sa "Santijano Bernabeua", mada se to ne da zaključiti po statistici iz prva dva kola, jer je Benzema odigrao svih 180 minuta protiv Al Rida i Al Taja. 

Isti izvor prenosi i da Santo nije hteo da ispuni očekivanja Francuza i dodeli mu kapitensku traku, što je dodatno opteretilo njihov napet odnos. Sve i da je tako, logika kaže da će se klub pre odreći trenera nego prve zvezde tima, u kog je investirano toliko novca.