Vesti iz fudbala

Najveći izlazni transfer u istoriji Porta: Otavio potpisao za Al Nasr

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.08.2023 20:40
Najveći izlazni transfer u istoriji Porta: Otavio potpisao za Al Nasr Twitter/Al Nassr

Porto je danas završio najveći izlazni transfer u klupskoj istoriji! Brazilski fudbaler, Otavio, zvanično je postao novi igrač Al Nasra koji je za njegove usluge platio oko 60.000.000 evra.

On je sa klubom iz Saudijske Arabije potpisao ugovor do juna 2026. godine i sada će mu saigrači, između ostalog, biti Kristijano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović, Ajmerik Laport...

 

 

Podsetimo, dvadesetosmogodišnji Otavio je profesionalnu karijeru počeo u brazilskom Santa Kruzu, odakle je otišao u Internasional, a zatim u Porto:

"Porto mi je dao sve, zbog ovog kluba sam ono što jesam. Veoma sam zadovoljam svime što sam osvojio i kao što sam uvek želeo, sve je ispalo dobro za obe strane. Došlo je vreme da odem, ali uvek će mi srce biti ovde. Kada sam stigao, bio sam samo još jedan fudbaler više, ali kako je vreme prolazilo uspeo sam da se izborim za svoje mesto. Danas, dok gledam kroz šta sam sve prošao, porodica koju sam stvorio… Odlazim, ali ću uvek biti ovde. Uvek ću biti navijač Porta, moja deca još više", rekao je Otavio u oproštajnoj poruci navijačima Porta.