Vesti iz fudbala

Vladimir Ivić posle poraza od Dinama: Svi su uživali u ovoj utakmici osim mene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 08:05
Vladimir Ivić posle poraza od Dinama: Svi su uživali u ovoj utakmici osim mene MN Press

Utakmica druge runde Kupa Rusije između Krasnodara i Dinama iz Moskve donela je sedam golova, mnogo uzbuđenja, veliki broj šansi i na kraju je tim iz glavog grada Rusije slavio 4:3.

Po oceni sportske javnosti u ovoj zemlji bila je to utamica sa uživanje, ali trener gostujućeg tima, Vladimir Ivić, ne deli tu oduševljenost.

 

 

"Verujem da su navijači uživali, kao i vi novinari, ali za mene ovo nije bila tako dabar meč. Jer, moj tim je primio četiri gola i zaista ne mogu da budem zadoviljan, budući da smo u Moskvu došli sa jasnim ciljem da ostvarimo pobedu, a u tome nismo uspeli, a čak mso i pormašili penal.", rekao je posle meča nekadašnji fudbaler Partizana i dodao:

"Ovo je ona vrsta utakmice na kojoj je moglo da bude viđeno još golova, igrači su osetili da mogu da igraju, stvarale su se šanse u oba šesnaeatsrca. Obe ekipe su imale period meča kad su dominirale, ali na našu žalost Dinamo je na kraju uspeo da trijumfuje".

Nakon dva odigrana kola Krasnodar se nalazi na poslednjem mestu grupe D bez ijednog osvojenog boda, dok Dinamo zauzma drugu poziciju sa četiri boda, dva manje od vodeeg Spartaka, a isto toliko više od trećeplasiranog Pari NN.

 

Standings provided by Sofascore