Superliga Srbije

Rusi tvrde da Eraković odlazi u Krasnodar: Ivić ponudio devet miliona evra, Crvena zvezda navodno prihvatila

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 14:54
Rusi tvrde da Eraković odlazi u Krasnodar: Ivić ponudio devet miliona evra, Crvena zvezda navodno prihvatila MN Press

Defanzivac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Strahinja Eraković moga bi već ovog leta da napusti Crvenu zvezdu  i preseli se u Premijer ligu Rusije.

Prema pisanju tamošnjih medija, tim koji sa klupe predvodi nekadašnji fudbaler Partizana Vladimir Ivić je spreman da plati 9.000.000 evra, a crveno-beli su, navodno, prihvatili tu ponudu.

"Crvena zvezda je dobila i prihvatila ponudu od devet miliona evra za Strahinju Erakovića. Ostalo je još samo da i igrač da svoj pristanak, mada je nagovestio da je raspoložen da karijeru nastavi u Rusiji", stoji u objavi ruskih medija, a onda se navodi zašto posao još nije završen:

"Transfer bi jedino mogla da ponudu neka ponuda za Erakovića iz jače evropske lige, a defanzivaz Crvene zvezde za sada razmatra interesovanje klubova iz Azije i Sjedinjenih Američkih Država".

Odbrambeni fudbaler koji je u januaru napunio 22 godine jedanaje od najperspektivnijih fudbalera na toj poziciji u Evropi, pa se očekuje da zaista ovog leta napusti redove srpskog šampiona.