Vesti iz fudbala

Podebili smo Monako, ali nije to bilo dobro: Tomas Tuhel očekuje mnogo bolji Bajern

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2023 11:33
Podebili smo Monako, ali nije to bilo dobro: Tomas Tuhel očekuje mnogo bolji Bajern Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Uspeli su fudbaleri Bajerna da savladaju Monako (4:2) u generalnoj probi pred počtak nove sezone, ali trener Tomas Tuhel nije u potpunosti zadovoljan.

Šef stručnog štaba Bavaraca naglašava da je njegov tim imao oscilacije u igri koje su posebno bile uočljive u drugih 45 minuta i najavio da će na tome morati da rade u narednom periodu.

"Uradili smo dobru stvar, pobedili smo kvalitetan tim, ali nije to još ono što želimo. Moramo da unapredimo igru i smanjimo broj 'praznih minuta'. Bilo je tu mnogo grešaka, koje na sreću nisu skupo plaćene, mada i da jesu, ne bi bio problem jer pripremne utakmice i služe da se uoče takve stvari", rekao je posle meča Tuhel.

Nemački šampion sezonu pred nama otvara u subotu, 12. avgusta utakmicom protiv Lajpciga u okviru Superkupa ove zemlje, dok Bundesliga startuje 18. avgusta i Bavarci prvi meč igraju protiv Verdera u Bremenu.

S druge strane, Monako će u prvom kolu francuske Lige 1, koja počinje za vikend, a čiji će mečevi i ove sezone ekskluzivno biti prenošeni na na TV Arena sport, ukrstiti koplja sa Lorijenom, a taj meč je na programu 13. avgusta.