Vesti iz fudbala

Prijateljske utakmice na TV Arena sport: Leverkuzen protiv Vest Hema, Kristal palas testira Lion

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.08.2023 09:44
Prijateljske utakmice na TV Arena sport: Leverkuzen protiv Vest Hema, Kristal palas testira Lion Tanjug/AP Photo

Takmičenje u najjačim evropskim ligama počinju naredne sedmice, pa klubovi lagano privode kraju prireme za nastupajuću sezonu, te je na programu veliki broj prijateljskih utakmica.

TV Arena sport, kao najveća i najgledanija sportska televizija u ovom delu Evrope, potrudila se da slika sa nekih tih mečeva stigne do ljubitelja fudbala u regionu, tako da će ove subote biti prenošena četiri susreta.

Prvi od njih je onaj između nemačkog Leverkuzena i aktuelnog osvajača Lige konferencija, Vest Hema koji počinje u 13.30 časova (TV Arena 1 Premium), a u kasnim poslepodnevnim satima je na programu duel između Kristal palasa i francuskog Liona (18.30, TV Arena 2 Premium).

U noći između subote i nedelje biće prenošena još dva suseta i to najpre onaj između Betisa i Sosijedada (01.00, TV Arena 1 Premium), a potom i Atetika i Sevilje (04.00, TV Arena 1 Premium).

Engleska Premijer liga, francuska Liga 1 i španska La Liga startuju narednog vikenda, dok Serija A u Italiji kreće nedelju dana kasnije, a sva ova takmičenja u narednoj takmičarskoj godini će biti prenošena na kanalima TV Arena sport.