Vesti iz fudbala

Golman Petrović ljut na Nju Ingland što ga ne prodaje u Evropu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 13:04
Golman Petrović ljut na Nju Ingland što ga ne prodaje u Evropu MN Press

Đorđe Petrović bivši golman Čukaričkog odlično brani u kontinuitetu u poslednjih godinu dana i veoma je zaslužan za drugo mesto Nju Inglanda na Istoku MLS lige. Dobre partije nisu ostale nezapažene pa su iz Evrope stigle brojne ponude za njega, poslednje od Notingem Foresta i Nanta, ali je klub sve odbio.

I tu je nastao spor, Petrović bi da se vrati u Evropu jer je afirmacija i bila cilj odlaska u MLS, ali trener Brus Arena, nekadašnji selektor "jenkija" nije hteo ni da se pregovara. Srpski golman je bio deprimiran i ljut zbog toga, nije trenirao.

 

 

Nju Ingland je gostovao Atlasu i to prvi put bez Petrovića na golu (branio na 22 meča) koga je zamenio iskusni Edvards. Osvojen je samo bod (2:2).

"Razgovarao sam mnogo sa Petrovićem tokom nedelje o njegovoj situaciji, ohrabrivao me da sam spreman da branim. Imamo odlične odnose", rekao je o Petroviću golman Erl Edvards.

MLS liga je tako neočekivano dobila temu za priču pored Lionela Mesija koji pleni u dresu Intera iz Majamija. Petrović je i imao i nastup za selekciju Srbije zajedno sa Dejanom Joveljićem i to protiv SAD.