Vesti iz fudbala

Iz Novog Pazara u Škotsku! Slobodan Rubežić predstavljen u Aberdinu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2023 22:25
Iz Novog Pazara u Škotsku! Slobodan Rubežić predstavljen u Aberdinu Twitter/Aberdeen FC

Talentovani srpski defanzivac, Slobodan Rubežić, zvanično je predstavljen kao novi fudbaler škotskog Aberdina!

Kako navode iz Novog Pazara, Škoti su za dvadesetrogodišnjeg štopera izdvojili 230 hiljada evra, od čega će polovina pripasti Rubežićevom bivšem klubu, Čukaričkom:

"Danas je naš fudbalski klub zvanično ostvario jedan od većih transfera u istoriji kluba! Slobodan Rubežić, doskorašnji fudbaler koji je dugo nosio naš dres, prelazi u redove škotskog kluba Aberdin. Ovim transferom ostvarili smo značajnu finansijsku dobit, ako uzmemo u obzir da je Rubežiću isticao ugovor za nepunih 6 meseci. Vrednost ovog transfera je iznosila 230.000 eura, od kojih će 50% transfera pripasti beogradskom Čukaričkom. Želimo Slobodanu puno sreće i uspeha u novom klubu, i hvala mu na svim trenucima koje je proveo sa nama. Sigurni smo da će svojim igrama zadiviti navijače Aberdeena i ostaviti dubok trag u njihovoj fudbalskoj istoriji. Znamo da ćeš se jednog dana vratiti u tvoj Novi Pazar, srećno majstore!", navodi se u saopštenju.

Korpulentni defanzivac je ponikao u Vojvodini, ali nije uspeo da debituje u seniorskom timu. Zatim je nosio dres Čukaričkog, bugarske Arde i Novog Pazara:

"Vrlo sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub i što sada igram u zemlji koja voli fudbal. Govoriću na terenu i daću sve što imam za tim. Jedva čekam da upoznam navijače i da odigram svoju ulogu u postizanju uspeha za tako istorijski fudbalski klub", istakao je Rubežić.