Vesti iz fudbala

"Stvaramo životne šampione": Sa Goranom Pandevom u Strumici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2023 16:57
"Stvaramo životne šampione": Sa Goranom Pandevom u Strumici TV Arena sport

Dinamično partnerstvo sa Akademijom Pandev u sklopu koncepta “Stvaramo životne šampione” nastavljeno je i prisustvom Aleksandre Knežević, koordinatorke koncepta i projektnog tima na Otvorenom info danu fudbalskog kluba Brera Strumica, u koji je akademija u međuvremenu prerasla. 

Danas je sportsko-rekreativni centar PANDEV širom otvorio svoja vrata za mališane - kako aktuelne polaznike, tako i za sve one zainteresovane da to postanu, kao i njihove roditelje. Ipak, poseban deo ovog jednodnevnog sportskog spektakla činilo je druženje sa fudbalskom legendom Goranom Pandevom, inače osnivačem kluba i jednim od ambasadora koncepta “Stvaramo životne šampione”.

Aleksandra Knežević pozdravila je prisutne, a prisustvo predstavnika koncepta “Stvaramo životne šampione” otvorilo je i priče o daljoj saradnji i aktivnostima na projektu, pre svega kroz učešće trenera na narednoj studijskoj poseti baš za trenere mlađih kategorija, planiranoj na jesen. Pored toga, prisutni su upoznati i sa porukama i planovima projekta, kao i daljim pravcima širenja koncepta životnih šampiona i životnih šampionki, čiji je Akademija Pandev – Brera Strumica jedan od stožera.

Dve strukture nastaviće i u narednom periodu sa partnerskim aktivnostima koje se za sada realizuju uz podršku UEFA fondacije za decu i ERASMUS+ programa u oblasti sporta, sa intencijom daljeg jačanja ove saradnje. Zajednička misija je sport dostupan svima, na čemu će se posebno raditi u periodu pred nama kroz set besplatnih aktivnosti za mališane.