Vesti iz fudbala

Ovo je novi Zvedin dres: Promocija večeras protiv Fiorentine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2023 10:34
Ovo je novi Zvedin dres: Promocija večeras protiv Fiorentine FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zezde imaće večeras od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) generalnu probu prd početak Mozzart Bet Superlige u kojoj će ugostiti italijansku Fiorentinu, a to će biti prilika i da srpski šampion javnosti predstavi novi dres.

Crveno-beli su na društvenim mrežama objavili da su spremne tri garniture za takmičarsku sezonu u kojoj će osvajač duple krune u Srbiji igrati grupnu fazu Lige šampona, a u jednoj od njih će i ugostiti finalistu Lige konferencija.

 

 

Kako je objavljeno sa "Marakane", prvi dres je crveno-beli sa belinom na sredini grudi, gde je ispisano ime generalnog sponzora, drugi je beo sa uspravnom štraftom koja od kragne ka dole, a tu je i jednobojni plavi dres sa crveno-belim detaljima na rubovima.

"Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Fiorentine. Stalno razgovaramo u svlačionici kako će biti pun stadion, a to nas naročito raduje. Uželeli smo se mečeva na Marakani, kao i zvezdaši. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu", pozvao je navijače crveno-belih napadač Osman Bukari.