Vesti iz fudbala

"Fudbal je rat, ako Snajder dođe biće rat": Navijači Ajaksa nazvali bivšeg igrača "patetičnim šizofrenikom" i zapretili upravi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2023 20:25
"Fudbal je rat, ako Snajder dođe biće rat": Navijači Ajaksa nazvali bivšeg igrača "patetičnim šizofrenikom" i zapretili upravi Guliver

Ako se pitaju navijači Ajaksa, barem oni najorganizovaniji i najratoborniji među njima, Vesli Snajder neće biti priključen novom stručnom štabu fudbalskog kluba iz Amsterdama, o čemu se šuška ovih dana u Holandiji.

Niti ikada dobili bilo kakvu funkciju, što su više nego jasno predočili u današnjem saopštenju žestokog i upozoravajućeg tona, upućenog upravi "kopljanika" i njihovom bivšem igraču. 

"Nažalost, moramo ponovo da trošimo reči na Veslija Snajedra sada kada su se pojavile glasine o njegovom povratku u Ajaks. I to ne kao šefu keteringa ili čuvaru terena, nego kako se šuška kao članu stručnog štaba prvog tima. Da budemo potpuno jasni: ova budala nije dobrodošla u naš klub! To smo mu otvoreno poručili pre tri godine, da je persona non grata u Ajaksu. I to ne važi za samo nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik", objasnili su svoj stav navijači Ajaksa.

U istoj objavi na društvenim mrežama vrlo jasno su najavili konfrotaciju sa klupskim čelnicima u slučaju da ne poslušaju njihov glas i stav, uperen protiv Snajdera. 

"Ako do ovih pregovora na kraju ipak dođe, onda ćemo smatrati da je ignorisanje uprave o pozadini odnosa između Snajedar i navijača prevršilo sve granice. Ima naravno jedna stvar na koju ćemo reagovati oštrije, a to bi bio dolazak ovog đubreta. Veliki Ajaksov igrač je jednom rekao: ‘Fudbal je rat’. Ako Snajder dođe, biće rat", poručili su potpisnici "pisma".

Očigledno s nultom tolerancijom za redovne i brojne kritike od strana Snajdera, na račun kluba, rada uprave, igru tima, doskorašnjeg kapitena Dušana Tadića... I to što je oproštajnu utakmicu organizovao u Utrehtu, a ne u dresu Ajaksa, koji je nosio pre igranja za Real, Inter, Nicu i Galatasaraj.