Vesti iz fudbala

Snajder ponovo opleo po Tadiću: Jedini ne nosi traku podrške za Tursku i Siriju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2023 16:53
Snajder ponovo opleo po Tadiću: Jedini ne nosi traku podrške za Tursku i Siriju Guliver/NESimages/Herman Dingler/DeFodi Images

Srpski reprezentativac i kapiten Ajaksa, Dušan Tadić, ponovo je bio na meti kritičara i bivšeg holandskog fudbalera, Veslija Snajdera.

Kako je aktuelni šampion Holandije imao jedan period ne tako dobrih rezultata, pomenuti Snajder je bio u prvim redovima kritičara, gde je apostrofirao Tadića kao glavni problem ekipe.

Međutim, sada kada su rezultati na znatno boljem nivou, bivši vezista Intera je uspeo da nađe novu manu Srbinu, koja i nema toliko veze sa samim fudbalom.

 

 

Naime, većina klubova je u znak podrške Turskoj i Siriji koje su pogođene zemljotresima nosila traku na dresovima, ali ne i kapiten Ajaksa:

"Svi kapiteni su dali podršku osim njega. Čak 17 klubova je učestvovalo u akciji, samo jedan nije. Videćemo da li je to klupska odluka i da li će imati neku reakciju za pomoć žrtvama", rekao je Snajder, iako je Tadić preko svog tviter profila lično poslao podršku pogođenim zemljama:

"Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko pogodili. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje bližnje, kao i sa onima koji su na bilo koji način pogođeni zemljotresima", napisao je Tadić.

 

 

Ipak, drugi bivši holandski fudbaler, Endi van der Mejde, stao je uz srpskog kreativca:

"Tadić ima najviše asistencija u timu, konstantno postiže i namešta golove. Jak je u završnici i uvek uključen u igru. Uvek je bio važan igrač Ajaksa, čak i u periodima najveće krize. Ne razumem kritike na njegov račun", rekao je Van der Mejde.