Vesti iz fudbala

Spektakl u Majamiju nije pokvarilo ni veliko nevreme: Inter predstavio Mesija i Busketsa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 08:41
Spektakl u Majamiju nije pokvarilo ni veliko nevreme: Inter predstavio Mesija i Busketsa Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Argentinac Lionel Mesi i Španac Serhio Buskets, nekadašnji dvojac Barselone, predstavljeni su minule noći kao velika pojačanja Intera iz Majamija.

Danima je taj događaj najavljivan kao veliki spektakl, stadion je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a početak je kasnio zbog velikog nevremena praćenog snažnim grmljavinama.

Na kraju, uprkos kiši, dvojica igrača su se pojavila na bini za delirijum navijača, koji su pre događaja stajali u redu da kupe Mesijev dres po ceni od 200 dolara.

 

 

"Stojimo ovde pred vama i možemo da poželimo dobrodošlicu jednom od najboljih igrača u istoriji fudbala. Kada sam pre deset godina došao u Inter imao sam ideju da napravimo klub u kojem će igrati samo najbolji i u tome uspevamo. Takođe, sa nama je još jedan vrhunski igrač, Serhio Buskets i ponosni smo što oni danas postaju igrači naše ekipe", rekao je jedan od suvlansika kluba, Dejvid Bekam koji se prvi obratio navijačima.

Okupljenje su potom pozdravili i drugi čelnici kluba, kao i Serhio Buskets, ali trenutak koji su svi čekalo bilo je obraćanje omalenog Argentinca koji će u budućnosti nositi dres sa brojem deset.

"Hvala svima na ukazanom poverenju i velikoj ljubavi koju ste nam pružili. Drago mi je da sam deo ovog kluba i siguran sam da ćemo zajedno uraditi nešto veliko i da ćemo uživati", rekao je Mesi.