Vesti iz fudbala

Mesi je stigao, na Floridi je opsadno stanje: Sve je spremno za promociju u nedelju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2023 12:51
Mesi je stigao, na Floridi je opsadno stanje: Sve je spremno za promociju u nedelju Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Najbolji fudbaler na planeti, Lionel Mesi, doputovao je u Majami, gde će predstojećeg vikenda i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Intera.

Čim je Argentinac stigao na Floridu navijači njegovog novog kluba su počeli da ga prate u stopu, pa je tako već prvog dana boravka u Sjedinjenim Američkim Državama imao "brdo posla".

Navijači su ga "jurili" o celom gradu, slikali se sa njim u tržnim centrima, megamarketima i na ulici, i zahvaljivali mu se što je došao baš u Inter.

 

 

Koliko je njegovo angažovanje pomoglo klubu čiji je suvlasnik Dejvid Bekam govori i podatak da je popularnost ekipe s Floride drastično skočila i da je preko noći posato zvanično četvrti sportski klub u SAD po broju pratilaca na društvenim mrežema.

Glavna promocija Lionela Mesija zakazana je u noći između nedlej i ponedjka, a procenjuje se da će na njoj prisustvovati oko 20.000 navijača.

Mesi bi u dresu novog kluba trebalo da debituje 21. jula protiv meksičkog Kruz Azula u meču Liga kupa Amerike, a ulaznice za ovaj meč se preprodaju po ceni od 10.000 dolara.