Vesti iz fudbala

Spartak bolji od Javora u prijateljskom meču dva superligaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2023 19:17
Spartak bolji od Javora u prijateljskom meču dva superligaša Guliver

Fudbaleri Spartaka i Javora odigrali su danas prijateljski meč na Zlatiboru, a posle 90 minuta više razloga za zadovoljstvo imali su Subotičani, jer su s 2:0 (2:0) porazili superligaša iz Ivanjice.

Oba gola pala su u prvom poluvremenu, kada je Aleksa Đurasović nagovestio ishod duela, a Andrej Todoroski u finišu istog "zacementirao" trijumf, mada su rezultati na pripremama u drugom planu.

Sve je lepše kada se pobeđuje, ali daleko je bitnije da se sklopi mozaik igre i dobitna kadrovska kombinacija za ono što sledi, u ovom slučaju utakmice superligaške sezone 2023/2024. 

Spartak je u prvoj proveri bio bolji od Mladosti iz Lučana (1:0), a do kraja boravka na planini "golubove" očekuje još kontrolni susret protiv Sloge iz Doboja, dok je generalna proba planirana na stadionu u Subotici, 14. ili 15. jula.

Javor trenira u svojoj Ivanjici, u prethodnoj proveri takođe je pobedio lučansku Mladost (2:0), s kojom će se još jednom sastati, a slede mu još duel sa Metalcem i završna provera sa Jedinstvom (BP).