Vesti iz fudbala

Junak Srbije nakon remija u Razgradu: Osvojili smo zlata vredan bod

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 23:00
Junak Srbije nakon remija u Razgradu: Osvojili smo zlata vredan bod TV Arena sport

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Bugarskom u Razgradu 1:1 (0:9) u četvrtom kolu grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a do zlata vrednog boda, "orlovi" su došli u samom finišu pogotkom Darka Lazovića.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nakon utakmice je istakao da on i njegovi saigrači nisu odigrali najbolju utakmicu u Ragradu, ali da je zadovoljan osvajanjem jednog boda, posle čega su se izjednačili sa Mađarskom na čelu grupe G.

"Osećam se lepo zbog postignutig gola i što smo uspeli da izjednačimo. Nismo odigrali najbolju utakmicu, kao ni ja... Ali, drago mi je da smo došli do boda i što smo zadržali mesto koje nas vodi na Evropsko prvenstvo", rekao je junak Srbije za TV Arena sport i dodao:

"Moramo da ispravimo greške u narednim utakmicama, kako bi i definitivno obezbedili plasman na kontinentalni šampionat. Napravili smo nekoliko grešaka u defanzivni. Smatram da smo morali da budemo smireniji u završnici. Ali, opet, kako se kretala utakmica i s obzirom da smo bili na rubu poraza, bitno je da smo uzeli taj bod i da nismo izgubili", zaključio je Lazović.