Vesti iz fudbala

Hristo Stoičkov veruje u trijumf Bugarske nad Srbijom: Nije sve kako treba, ali imaju moju podršku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 14:52
Hristo Stoičkov veruje u trijumf Bugarske nad Srbijom: Nije sve kako treba, ali imaju moju podršku Guliver/Piotr Kucza

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena, Hristo Stoičkov veruje da fudbaleri Bugarske mogu da savladaju Srbiju u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (20.45, TV Arena 2 Premium).

Jedini tamošnji fubaler koji je bio dobitnik Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta priznaje da nije previše zadovoljan kako igra ekipa, ali naglašava da veruje da će sve to doći na svoje.

"Očekujem da Bugarska dobije utakmicu. Šta bih drugo mogao da očekujem. Kao bivši fudbaler i neko ko je igrao za nacionani tm normalno je da gledam pozitivno i nadam se pobdi", rekao je Stoičkov i dodao:

"Naravo, stituacija nije baš najbolja, ne verejum da je sve onako kako bi trebalo da bude ali ove momke treba podržati i veruem da će to uraditi i svi oni koji dođu na stadion u Razgradu da gledjau meč protiv selekcije Srbije".

Reprezentacija Bugarske u duel protiv Srbiej ulazi kao poslednjeplasirani tim grupe G sa samo jendim osvojenim bodom iz tri odigrana meča, dok Srbija ima šest bodova, ali je odigrala i utamicu manje, pa zauzima čelnu poziciju.