Vesti iz fudbala

Piksijeva konferencija pred Bugarsku ekskluzivno na TV Arena sport: "Orlovi" u Razgradu overavaju prvo mesto u grupi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 09:27
Piksijeva konferencija pred Bugarsku ekskluzivno na TV Arena sport: "Orlovi" u Razgradu overavaju prvo mesto u grupi MN Press

Uspeli su fudbaleri Srbije trijumfom nad Jordanom da naprave dobru uvertiru pred kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvestvo protiv Bugarske u Razgradu, koja je na programu u utorak od 20.45 časova.

Izuzetno važan meč najbolje srpske reprezentacije na kojem evetualnim trijufom može da se još više osami na prvoj poziciji u grupi i naprevi krupan korak ka plasmanu na EP na kojem nije nastupala pune 23 godine.

Ekspedicija "orlova" će danas u Razgradu odraditi i poslednji trening pred susret protiv tima koji sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Mladen Krsajić, a poslednje utiske pred tog duela selektor Dragan Stojković će izneti na konfrenciji za medije u 16.30 časova koja će direktno biti prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium.

Srbija je uoči uovog susreta usamljena na čelnoj poziciji grupe G sa šest osvojenih bodova iz dve odigrane utakmice, druga je Mađarska koja ima dva boda manje, isto koliko i Crna Gora koja je odigrala tri utakmice, dok Bugarska i Litvanija imaju po jedan osvojen bod.