Vesti iz fudbala

Piksijeva konferencija pred Bugarsku ekskluzivno na TV Arena sport: "Orlovi" u Razgradu overavaju prvo mesto u grupi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 09:27
Piksi pred meč sa Bugarskom MN Press
Piksi pred meč sa Bugarskom

Uspeli su fudbaleri Srbije trijumfom nad Jordanom da naprave dobru uvertiru pred kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvestvo protiv Bugarske u Razgradu, koja je na programu u utorak od 20.45 časova.

Izuzetno važan meč najbolje srpske reprezentacije na kojem evetualnim trijufom može da se još više osami na prvoj poziciji u grupi i naprevi krupan korak ka plasmanu na EP na kojem nije nastupala pune 23 godine.

 

 

Ekspedicija "orlova" će danas u Razgradu odraditi i poslednji trening pred susret protiv tima koji sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Mladen Krsajić, a poslednje utiske pred tog duela selektor Dragan Stojković će izneti na konfrenciji za medije u 16.30 časova koja će direktno biti prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium.

Srbija je uoči uovog susreta usamljena na čelnoj poziciji grupe G sa šest osvojenih bodova iz dve odigrane utakmice, druga je Mađarska koja ima dva boda manje, isto koliko i Crna Gora koja je odigrala tri utakmice, dok Bugarska i Litvanija imaju po jedan osvojen bod.