Vesti iz fudbala

Kolarov viđen na mestu sportskog direktora Pize: Bivši fudbaler Intera i Lacija pred novom karijerom u Italiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.06.2023 22:00
Kolarov viđen na mestu sportskog direktora Pize: Bivši fudbaler Intera i Lacija pred novom karijerom u Italiji MN Press

Aleksandar Kolarov odložio je kopačke prošle godine, ali nekada sjajni defanzivac ne može bez fudbala, pa iz Italije stiže vest da je na pragu novog posla u Pizi. Ne kao trener, jer za sada ne namerava da se upušta u te vode, već kao sportski direktor kluba iz drugog fudbalskog ranga u Italiji. 

Sajt "Sportitalia.com", pod vinjetom "ekskluziva", objavio je svoje saznanje da se bivši levi bek i štoper najverovatniji izbor rukovodstva člana Serije B za odgovoran posao selektiranja igrača i dovođenje trenera, te da bi uskoro mogao da bude promovisan na pomenutoj funkciji. Na šta su se nadovezali brojni mediji sa Apenina. 

 

 

Preporuke Kolarova su njegova vrhunska karijera u Laciju, Interu, Mančester sitiju i Romi, ali i nedavno stečena diploma u oblasti sportskog menadžmenta. Sigurno i brojne konekcije 37-godišnjeg Srbina sa važnjim ljudima iz sveta fudbala na Apeninima, gde je proveo najveći deo karijere i ostao da živi nakon završetka igračke karijere. 

Kolarov bi na direktorskom mestu zamenio Klaudija Kjelinija, s kojim je raskinuta saradnja. Autor istog teksta tvrdi da bi sa njim u paketu mogao da stigne i Andrea Pirlo, jer su čelnici Pize otpustili i Luku Di Anđela i već kontaktirali legendardnog italijanskog vezistu, koji je nedavno završio epizodu u Turskoj. 

Sve to zbog ambicioznog plana povratka u Seriju A, koji je ove sezone ostao pusti san za 11-plasirani klub Serije B.