Vesti iz fudbala

Lazetić očekuje odličan derbi: Fudbaleri TSC moraju da uživaju protiv Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 12:07
Lazetić očekuje odličan derbi: Fudbaleri TSC moraju da uživaju protiv Vojvodine MN Press

TSC će odbranu drugog mesta početi u petak od 17.00 časova (TV Arena 1 Premium) u vojvođanskom derbiju protiv Vojvodine.

Ekipa koju predvodi Žarko Lazetić imaće pred sobom probuđene "lale" kojima je duel na "Areni" takođe od izuzetne važnosti kako bi ostali realno da se bore za mesto koje vodi u Evropu.

"Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da od kada su promenili trenera nisu imali poraz 13 utakmica. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja, opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu. Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica", rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

 

 

TSC je trenutno drugi na tabeli SLS sa 58 bodova, dok je Vojvodina na petom mestu sa 50.

"TSC svakako nije protivnik za potcenjivanje, momci su toga svesni i spremni, svakako imaju puno motiva da budu na svom maksimumu. Mnogo bismo veći pritisak osećali da imamo osam ili 10 bodova manje pred ovako važnu utakmicu. Rekao sam igračima i pre prethodne utakmice, a posebno pred ovakav derbi, da moraju da uživaju, da igraju fudbal. Svakako ostajemo u trci za sam vrh tabele i kvalifikacije za Ligu šampiona", istakao je Lazetić.