Vesti iz fudbala

Olimpijakos sa novim trenerom u finišu savladao PAOK i nastavio poteru za vodećim tandemom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2023 21:56
Olimpijakos sa novim trenerom u finišu savladao PAOK i nastavio poteru za vodećim tandemom MN Press

Olimpijakos je dočekao PAOK u trećem kolu plej-ofa šampionata Grčke sa novim trenerom Hozeom Anigom, koji je dobio poverenje uprave posle iznenadnog odlaska Mičela sa klupe i slavio posle preokreta 3:1 (0:1).

Dominirali su protiv gostiju iz Soluna, ali je PAOK prvi poveo. Brandon Tomas je sjajnim volej udarcem u 22. minutu utišao navijače crveno-belih koji su samo uzdisali za napadima, promašenim prilikama sve do 59. minuta kada je Sedrik Bakambu pogodio same "rašlje".

Napravio je Anigo tri izmene, a dve su donele preokret i pobedu. Jorgos Masuras je minut po ulasku na teren doneo prednost u 78. minutu, a iskusni Jusuf El Rabi sa bele tačke u 87. minutu postavio konačan rezultat. Andrija Živković je igrao 88 minuta za PAOK koji se ovim porazom definitivno udaljio od titule.

Volos je u prošlom kolu iznenadio Panatinaikos odigravši bez golova, ali Ognjen Ožegović i Miloš Deletić nisu uspeli da zaustave AEK. Golom Pinede u 9. minutu, žuto-crni iz Atine slavili su 1:0 i ostali su na čelu tabele. Mijat Gaćinović je odigrao poslednjih 15 minuta.

Panatinaikos prati AEK u stopu, golom Andraža Šporara u 69. minutu, ekipa Ivana Jovanovića pobedila je Aris u Solunu i nastavila borbu za titulu.