Vesti iz fudbala

Ten Hag ode na odmor: Ako me Junajted ne želi, idem na drugo mesto da osvajam trofeje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.05.2024 12:17
Erik ten Hag Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Erik ten Hag

Pa, gde je to bio ovakav Mančester junajted do sada, uzviknuo je čuveni golgeter Alan Širer pošto je ekipa Erika Ten Haga pobedila Mančester siti i osvojila FA Kup Engleske.

Samo osmo mesto u Premijer ligi nikoga na Old Trafordu nije zadovoljilo, bez obzira na veliki broj povreda tokom sezone. Pogotovo ne ser Džima Retklifa, novog velikog deoničara kluba koji je odmah rekao da menadžer Ten Hag mora da ide na kraju sezone.

Pred veliko finale mnogi su holandskog trenera videli sa utešnom medaljom i otkazom u rukama. Dogodilo se suprotno, Erik Ten Hag je mogao da likuje.

"Dva trofeja za dve sezone i tri finala. Nije loše. Ukoliko me ne žele više, otići ću u drugi klub i osvajati trofeje. To je ono što ja radim", rekao je Tenh Hag.

 

 

Junajted je obezbedio UEFA Ligu Evrope osvajanjem nacionalnog kupa, a Holanđanin je još jednom ponovio da je došao na "Old Traford" da rehabilituje veliki tim:

"Ovo je projekat, kada sam došao mogu da kažem da sam zatekao nered. Danas smo bolji, ali još nismo tamo gde bismo svi mi želeli da Junajted bude".

 

 

Junajted je na potezu, moraće da plati Holanđaninu i treću godinu ugovora ako ga više ne želi, a on u svakom slučaju, bez obzira na kritike kakve se ne pamte da je bio izložen bilo koji trener u poslednje vreme, može mirno da ode sa trofejom u rukama i to osvojenog na Vembliju protiv apsolutnog vladara Engleske.