Vesti iz fudbala

Mesi, Buskets i Suarez ne dolaze u Vankuver: Kanađani odlučili da se iskupe navijačima popustom na hranu i piće na stadionu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.05.2024 10:10
Lionel Mesi Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell
Lionel Mesi

Prve zvezde Intera iz Majamija, Argentinac Lionel Mesi, Serhio Buskets i Luis Suarez neće biiti deo tima sa Floride na meču protiv Vankuvera u okviru MLS, što je razočaralo navijače kanadske ekipe.

Kao pokušaj da se cela situacija malo smiri čelnici Vankuvera su odlučili da za pomenuti duel sve što se bude prodavalo na stadionu bude upola cene.

 

 

"Nismo dobili zvaničnu potvrdu da pomenuta trojica igrače neće doći na naš stadion, a svakako ne možemo da utičemo na to ko će biti u sastavu našeg rivala. Mi želimo da se nadmećemo sa najjačim ekipama i pojedincima, jer to i jeste u suštini fudbala", stoji u sopštenju Vankuvera i dodaje se:

"Mi očekujemo da će tribine našeg stadiona biti pune i da će atmosfera biti fanstatična, kakva je i uvek. Isto tako, svesni smo da će biti mnogo onih koji su nezadovoljni i zato smo odlučili da hrana i piće na toj utakmici budu na popustu 50 odsto."

Meč u Vankuveru na programu je u noći između subote i nedelje, a prema dostupnim informacijama pomenuta trojica igrača Intera nisu povređena, već im je samo potreban odmor.