Vesti iz fudbala

Vladan Milojević: Hvala igračima od srca na trofeju kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.05.2024 23:16
Vladan Milojević MN Press
Vladan Milojević

Osvojio je Vladan Milojević tri titule prvaka sa Crvenom zvezdom, osvojio i kup sa Čukaričkim, ali nije krio koliko mu nje ovaj poslednji trofej i prva dupla kruna značila.

"Lep je uvek osećaj kad se osvoji trofej, pogotovo dupla kruna. Hvala mojim igračima, toliko su hteli da mi podare ovu duplu krunu da im od srca zahvaljujem. Imam  mnogo dobre ljude, dobre momke, oni su i roditelji. Pokazali su sve na terenu. Ovaj put od decembra koji sam imao istinski sam uživao. Od srca im hvala", istakao je Milojević za TV Arena sport posle osvajanja Kupa Srbije.

Slaviće se dan-dva...

"Sledeće je da se odmorimo i da imamo nove izazove, moramo da ih pronađemo. Radovaćemo se večeras, možda sutra jer ćemo imati slobodan dan. Već od prekosutra se spremamo za sledeći meč, to je fudbal, život. Nemate mnogo vremena da se radujete, morate da pronađete nove izazove. To je esencija sporta".

Čestitao je Milojević Vojvodini, treneru Božidaru Bandoviću, ali smatra da je Crvena zvezda zasluženo slavila. 

"Mi smo igrali protiv Vojvodine, znali smo kako će igrati, te mehanizme koje imaju, imali smo te šanse, koje nismo realizovali. U glavi mi se vrteo Partizan. Kad promašite toliko šansi, nema tu nekog nepisanog pravila jer igrate protiv kvalitetnog rivala, pogotovo što se na obe strane videlo dosta nekih grešaka koje se bi događale da ulog nije bio tako veliki. I za nas, duplu krunu i za njih jer bi im donelo sigurnu EVropu. Značaj meča vas i sputava. Poveli smo, kontrolisali igru, nažalostg imali smo golove koje je VAR poništio, ali smo bili bolji. Vojvodini čestitam na igri, dobro vođena, čestitam kolegi Bandoviću i na produžetku ugovora jer će Vojvodina sledeće sezone biti još bolja".

Posebno je bio impresioniran novim stadionom u Loznici.

"Hvala navijačima, ovom divnom stadionu. Ovo je prestižni stadion, znao sam da je lep, ali kad dođete doživite ga. Ovo je zdanje koje je bilo potrebno našem fudbalu, bravo za FS Srbije, bravo za državu jer bez nje je nemogiuće nešto ovako da se napravi. Loznica je dobila prelepo zdanje, tu su i građani Republike Srpske da mogu da dođu i gledaju superligaški fudbal", zaključio je Milojević.